Performation HOTflo
Academy

De Performation HOTflo Academy biedt u een grote diversiteit aan opleidingen aan. Van praktijkgerichte eendaagse Masterclasses tot een opleidingsprogramma van 10 maanden waarin u wordt opgeleid tot een volwaardig capaciteitsmanager. Met de opleidingen en trainingen van de Performation HOTflo Academy blijft u vooroplopen in uw vakgebied en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de zorg! Bekijk hieronder de opleidingen die we aanbieden.

Masterclass Capaciteitsmanagement voor Financials

20-09-2018
Met de Masterclass Capaciteitsmanagement voor Financials biedt HOTflo een leerweg voor financials om kennis te maken met de essentials van capaciteitsmanagement in ziekenhuizen.

Lees meer

Masterclass Patiëntenlogistiek en Capaciteitsmanagement

01-10-2018
De druk op kwaliteit, veiligheid en doelmatigheid is de afgelopen jaren sterk toegenomen en deze thema’s zullen ook het beleid van ziekenhuizen de komende jaren domineren. Om ziekenhuizen in staat te stellen het hoofd te bieden aan deze uitdagingen bieden we de Masterclass Patiëntenlogistiek en Capaciteitsmanagement aan.

Lees meer

Masterclass Capaciteitsmanagement Revalidatie

09-10-2018
Met de Masterclass Capaciteitsmanagement Revalidatie bieden we een leerweg aan teamleiders, artsen, behandelaren en managers om door middel van cliëntenstroom sturing, strategische capaciteitsbepaling en professioneel capaciteitsmanagement zorg te leveren conform de gestelde kaders en randvoorwaarden.

Lees meer

Masterclass Value Based Healthcare

11-10-2018
In deze Masterclass maakt u kennis met de basisprincipes van Value Based Healthcare en krijgt u handvatten aangereikt om binnen uw organisatie inhoud te geven aan het concept van Value Based Healthcare.

Lees meer

Masterclass Operationele Personeelsplanning

13-11-2018
In deze Masterclass leert u op een interactieve en praktische wijze hoe u grip krijgt en houdt op uw personele (dienst)roosterplanning.

Lees meer

Masterclass Competing on Analytics

15-11-2018
Met deze Masterclass bieden we een leerweg aan managers, adviseurs, controllers en beleidsmedewerkers om kennis te maken met methoden, technieken en toepassingsmogelijkheden van Business Analytics in zorg.

Lees meer