Hoe maak ik
goede afspraken
met verzekeraars?

Als financial in de zorg bent u de spil van de organisatie. Het is een voortdurende uitdaging om alle in- en externe klanten te voorzien van eenduidige managementinformatie. Het merendeel van uw inspanning zit in het verkrijgen van de data en informatie, in plaats van dat doen waar uw toegevoegde waarde ligt: informatie naar de organisatie brengen en ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen. Performation faciliteert u daarom bij het verzamelen en configureren van de data uit uw bronsystemen. Vervolgens maken we – in co-creatie met u – eenduidige, betrouwbare informatie van de data, zodat alle stakeholders in staat zijn goed geïnformeerd beslissingen te nemen.

Performation en HOTflo worden Performation HOTflo!

Performation en HOTflo worden Performation HOTflo! Performation levert consulting en software om ziekenhuizen financieel gezond te houden. HOTflo is marktleider in de zorg op het gebied van capaciteitsmanagement. Beide bedrijven zagen meerwaarde in de samenwerking, waardoor fuseren een logische volgende stap was. Vorige week zijn de bedrijven officieel gefuseerd.

Lees verder

Nederland groeit toe naar informatiegeneeskunde

‘De kracht van informatie – de zorg in transitie.’ Het thema van het Performation Event 2018 draaide om grote woorden. Niet half zo groot echter als de resultaten die er op basis van business-intelligence geboekt worden in de zorg. Zoveel zal de ruim 250 bezoekers van het inspirerende evenement duidelijk zijn geworden. Van ‘goede zorg door informatiemanagement’ groeit Nederland toe naar ‘goede zorg ís informatiemanagement’.

Lees verder

Gilde Healthcare investeert in healthcare intelligence

Om u nog beter te kunnen ondersteunen ontwikkelt Performation producten en diensten die de zorg steeds beter bestuurbaar, duurzamer en kwalitatief hoogwaardig maken. Graag informeren wij u over een mooie ontwikkeling bij Performation. Gilde Healthcare heeft een belang in Performation genomen. Met de toetreding van Gilde als investeerder kunnen wij onze dienstverlening aan u op het gebied van operationele, tactische en strategische besturing verder uitbreiden en onze marktpositie verder verstevigen.

Lees verder

Er gaan steeds minder mensen naar het ziekenhuis, maar de daling is het sterkst bij mensen met een lage sociaaleconomische status. Een zorgelijke ontwikkeling?

Lees er meer over in de Trendanalyse productiviteit Nederlandse ziekenhuiszorg.