Performation Event 2018
De Kracht van informatie

Nederland
groeit toe
naar informatie-
geneeskunde

Lees meer

Gilde Healthcare investeert in healthcare intelligence

Om u nog beter te kunnen ondersteunen ontwikkelt Performation producten en diensten die de zorg steeds beter bestuurbaar, duurzamer en kwalitatief hoogwaardig maken. Graag informeren wij u over een mooie ontwikkeling bij Performation. Gilde Healthcare heeft een belang in Performation genomen. Met de toetreding van Gilde als investeerder kunnen wij onze dienstverlening aan u op het gebied van operationele, tactische en strategische besturing verder uitbreiden en onze marktpositie verder verstevigen.

Lees verder

Benchmarking helpt Prinses Maxima Centrum

In mei 2018 is het zover. Dan gaan de deuren van het Prinses Máxima Centrum open: het enige kinderoncologische centrum van Nederland en het grootste van Europa. Een in meerdere opzichten unieke gebeurtenis dus. Niet in de laatste plaats omdat er in Nederland vandaag de dag eerder ziekenhuizen verdwijnen, dan dat er nieuwe bij komen. Het stelt directie en initiatiefnemers voor enorme uitdagingen. Benchmarks helpen inzichtelijk maken waar het Prinses Máxima Centrum staat ten opzichte van andere zorgorganisaties. Een objectief startpunt om te bouwen aan gefundeerde besluitvorming.

Lees verder

Do it yourself!

Met het live gaan van NKR Online in januari 2017 kwam een gigantische database beschikbaar met betrouwbare, objectieve gegevens over incidentie, behandeling en overleving van meer dan 2 miljoen kankerpatiënten in Nederland. Het biedt professionals de mogelijkheid om gegevens uit de Nederlandse kankerregistratie (NKR), een patiëntvolgsysteem met landelijke gegevens vanaf 1989 van alle kankerpatiënten in Nederland, voortaan zelf realtime te ontsluiten. Een ‘do it yourself’-faciliteit die naadloos aansluit bij zowel de vraag als de tijdgeest. Hoe is dat zo gekomen?

Lees verder

Download de 'Trendanalyse productiviteit Nederlandse ziekenhuiszorg'

De productiviteit in Nederlandse ziekenhuizen is de afgelopen drie jaar toegenomen. Ziekenhuizen hebben aan minder patiënten, complexere zorg geleverd.

Lees verder

DOT Intelligence 2.0

Vanaf september komt Performation met een vernieuwde prognose van DOT Intelligence. De huidige functionaliteiten van DOT Intelligence blijven natuurlijk gewoon beschikbaar. We voegen hier nieuwe elementen aan toe!

Lees verder

Lancering Performation Contractering

Op 18 september is Performation Contractering live gegaan. Met deze nieuwe module stelt uw verkoopteam op eenvoudige wijze kwalitatief goede offertes op.

Lees verder

Zorgadministratie: essentieel voor kwaliteit van zorg

De zorgadministratie van ziekenhuizen behoeft geen betoog dat een goed functioneren hiervan noodzakelijk is voor de financiële huishouding. Minder bekend is dat zij bijdraagt aan de kwaliteit van de geleverde zorg. Dat maakt de zorgadministratie ook interessant voor medisch specialisten gezien de kans op samenwerking met de kwaliteitsafdeling. Deze samenwerking heeft Performation samen met de Universiteit van Amsterdam onderzocht in het Udense ziekenhuis Bernhoven. Met positieve resultaten!

Lees verder

Nieuwsarchief

Toon alles Aanmelden nieuwsbrief