Performation
breidt aanbod uit
met overname
Datinzo

Lees meer

Lancering Performation Begroten

Of je nu productie gestuurd wilt begroten, begrotingsafspraken met uw RVE’s wilt kunnen maken en monitoren, de invloed van strategische portfoliokeuzes door wilt rekenen of een schaduwbegroting naast uw kostenbegroting wilt maken: goede, geïntegreerde tooling die je in staat stelt succesvol analyses te maken is hierbij onmisbaar.

Lees verder

Zeven tips om de dagelijkse zorgadministratie te verbeteren

Het zelfonderzoek brengt jaarlijks een enorme werkdruk met zich mee. Ziekenhuizen zijn momenteel nog bezig met het Zelfonderzoek 2016. Performation ondersteunt elf ziekenhuizen met de uitvoering hiervan. We willen het daar echter niet bij laten. Graag denken we met u mee om uw zorgadministratie verder te verbeteren. Ons Notiz team heeft zeven tips voor u.

Lees verder

Leren van de Schotten: gedreven door kwaliteit van zorg

Als je als overheid naar manieren zoekt om de kosten voor de gezondheidszorg in de hand te houden, kun je dat doen vanuit een financieel perspectief. Maar je kunt ook uitgaan van kwaliteit: goede of misschien wel de beste zorg leveren tegen een kosteneffectief plaatje. Zeker wanneer je beschikt over een enorme hoeveelheid Real-world data, zoals Health Board NHS Lothian in Schotland met Edinburgh als hoofdstad. Data waarmee je tot op patiëntniveau kunt focussen op kwaliteit van zorg. Wat kunnen we daar in Nederland van leren?

Lees verder

Download de 'Trendanalyse productiviteit Nederlandse ziekenhuiszorg'

De productiviteit in Nederlandse ziekenhuizen is de afgelopen drie jaar toegenomen. Ziekenhuizen hebben aan minder patiënten, complexere zorg geleverd.

Lees verder

Performation neemt Zorg-Inzicht over

Performation Healthcare Intelligence B.V. heeft Zorg-Inzicht overgenomen. De bedrijven hebben op 12 april 2017 overeenstemming bereikt.

Lees verder

Snelle signaleringen bij GGZ-organisatie Karakter

Karakter is een centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie met locaties in Gelderland en Overijssel. Alexandra Peters, informatiemanager, en Michel Peters, business data analist, vertellen over de uitdagingen in hun informatievoorziening en de samenwerking met Performation.

Lees verder

Release notes en release data

We zijn altijd bezig met het verbeteren van de functionaliteit van onze producten. Elke vier weken hebben we daarom een release waarbij de nieuwste functionaliteit beschikbaar wordt.

Lees verder