Vroeg in het jaar
een betrouwbare
prognose

Lees meer

St. Antonius Ziekenhuis en Performation HOTflo gaan meerjarig partnership aan

Het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein en Performation HOTflo gaan een meerjarig partnership aan rond de financiële besturing van het ziekenhuis. Performation HOTflo wordt hiermee een belangrijke leverancier van het St. Antonius Ziekenhuis.

Lees verder

Performation en HOTflo worden Performation HOTflo!

Performation en HOTflo worden Performation HOTflo! Performation levert consulting en software om ziekenhuizen financieel gezond te houden. HOTflo is marktleider in de zorg op het gebied van capaciteitsmanagement. Beide bedrijven zagen meerwaarde in de samenwerking, waardoor fuseren een logische volgende stap was. Vorige week zijn de bedrijven officieel gefuseerd.

Lees verder

Benchmarking helpt Prinses Maxima Centrum

In mei 2018 is het zover. Dan gaan de deuren van het Prinses Máxima Centrum open: het enige kinderoncologische centrum van Nederland en het grootste van Europa. Een in meerdere opzichten unieke gebeurtenis dus. Niet in de laatste plaats omdat er in Nederland vandaag de dag eerder ziekenhuizen verdwijnen, dan dat er nieuwe bij komen. Het stelt directie en initiatiefnemers voor enorme uitdagingen. Benchmarks helpen inzichtelijk maken waar het Prinses Máxima Centrum staat ten opzichte van andere zorgorganisaties. Een objectief startpunt om te bouwen aan gefundeerde besluitvorming.

Lees verder

Vroeg in het jaar een betrouwbare prognose

Veel ziekenhuizen hebben inmiddels een eerste prognose van de schadelast 2018. Gelukkig maar, want het is waardevol om zo vroeg mogelijk in het jaar grip te krijgen op uw productie. Dan bent u nog in staat om in gesprek te gaan met uw verzekeraar of de interne productieplannen bij te stellen. Echter, het gevaar van een vroege prognose is de hoge mate van onzekerheid die dit met zich mee brengt.

Lees verder

Do it yourself!

Met het live gaan van NKR Online in januari 2017 kwam een gigantische database beschikbaar met betrouwbare, objectieve gegevens over incidentie, behandeling en overleving van meer dan 2 miljoen kankerpatiënten in Nederland. Het biedt professionals de mogelijkheid om gegevens uit de Nederlandse kankerregistratie (NKR), een patiëntvolgsysteem met landelijke gegevens vanaf 1989 van alle kankerpatiënten in Nederland, voortaan zelf realtime te ontsluiten. Een ‘do it yourself’-faciliteit die naadloos aansluit bij zowel de vraag als de tijdgeest. Hoe is dat zo gekomen?

Lees verder

DOT Intelligence 2.0

Vanaf september komt Performation met een vernieuwde prognose van DOT Intelligence. De huidige functionaliteiten van DOT Intelligence blijven natuurlijk gewoon beschikbaar. We voegen hier nieuwe elementen aan toe!

Lees verder

Lancering Performation Contractering

Op 18 september is Performation Contractering live gegaan. Met deze nieuwe module stelt uw verkoopteam op eenvoudige wijze kwalitatief goede offertes op.

Lees verder

Nieuwsarchief

Toon alles Aanmelden nieuwsbrief