Lancering
Performation
Contractering

Op 18 september is Performation Contractering live gegaan. Met deze nieuwe module stelt uw verkoopteam op eenvoudige wijze kwalitatief goede offertes op.

Waarom we Performation Contractering hebben ontwikkeld

Het resultaat van de onderhandelingen bepaalt voor een belangrijk deel de financiële prestatie van uw ziekenhuis. Goede offertes zijn dus essentieel voor een financieel gezond ziekenhuis. Performation Contractering vervangt de Excel waarin veel ziekenhuizen nu de offertes opstellen.

Offertes opstellen met Performation Contractering

We hebben de applicatie zo ontwikkeld dat het de mogelijkheid biedt om overzichtelijk, efficiënt en nauwkeurig offertes op te stellen waarbij de gebruiker volledig in control is.

Overzicht
De gebruiker behoudt continu het overzicht op de ontwikkeling van de offertewaarde en op de benchmark met elk wenselijk referentietarief.Efficiënt
Efficiënt aanpassingen maken aan volume en tarief volgens een gestructureerd stappenplan.In control
Alle aanpassingen aan de offerte worden gelogd en gecategoriseerd per verzekeraar zodat de gebruiker in control blijftNauwkeurig
We signaleren onwenselijke situaties zoals volumes op producten die gaan verdwijnen; hiermee zorgen we voor nauwkeurige offertes


Wat zeggen gebruikers

De eerste gebruikers werken momenteel met Performation Contractering om de offertes voor 2018 op te stellen. We hebben Robert Leusink van het MST gevraagd om een eerste reactie op de applicatie.

Hoe helpt Performation Contractering je met het opstellen van de offertes?
Het maken van wijzigingen verloopt een stuk efficiënter dan de oude werkwijze. Zo houd ik meer tijd over om na te denken over de gewenste wijzigingen in plaats van kostbare tijd kwijt te zijn aan de doorvoering daarvan.

Welk probleem lost de applicatie voor je op?
De applicatie houdt alle prijs- en volumewijzigingen aan de offertes automatisch bij, zodat je een goed overzicht hebt per verzekeraar. Dit was niet eenvoudig om in Excel te doen. Daarnaast zie ik in de applicatie duidelijk wat de impact is geweest van elke wijziging.

Wat vind je van de tool?
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De complexe informatie is op deze manier eenvoudig te doorgronden.

Wat vind je van de ondersteuning vanuit Performation bij het gebruik van de applicatie?
De consultants nemen de tijd om de applicatie te implementeren en je ‘gewend’ te laten raken met de inhoud onder hun supervisie.

Demonstratie

Wilt u zien hoe Performation Contractering uw verkoopteam met deze onderhandelingen kan helpen? Neem dan contact op met Thomas Herngreen of Cok de Groot. We komen graag bij u langs voor een uitleg of klik hieronder om deel te nemen aan de webinar over Contractering.
Meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op!

Sanne Sadée-Gorissen
Cliëntmanager
Thomas Herngreen
Consultant

Verhalen vertellen met managementinformatie - Deel I

Vaak hoor ik dat het moeilijk is om beschikbare managementinformatie om te zetten in écht resultaat. De beschikbare data herbergt een enorme potentie, maar het leidt niet automatisch tot beweging bij mensen. Hoe komt dat? Als je het mij vraagt, ligt het antwoord voor een belangrijk gedeelte in de wijze waarop de data op dashboards wordt gevisualiseerd.

Lees verder

Zorglogistiek begint met kwaliteit

Steeds meer ziekenhuizen zijn zich bewust van het belang van een goede afstemming van vraag en aanbod. Met goede zorglogistiek en capaciteitsmanagement kan op het juiste moment de juiste zorg aan patiënten worden geboden. Daarnaast wordt over- en ondercapaciteit voorkomen, waarmee ook een gedegen financiële huishouding is geborgd. “En kwaliteit van zorg!”, haast Marieke Roelink, consultant bij Performation, zich te zeggen.

Lees verder

Performation breidt aanbod uit met overname Datinzo

Performation neemt het jonge BI-bedrijf Datinzo over. Cok de Groot, CIO van Performation over de overname: “Met Datinzo hebben we drie goede producten binnengehaald, maar ook drie creatieve professionals met jaren ervaring in de zorg. Dit is een waardevolle toevoeging voor ons productenpalet en het team. We kijken ernaar uit om dit de komende jaren tot een mooi succes te maken”. Datinzo is sinds twee jaar actief in de Nederlandse zorg.

Lees verder