Werken bij
Performation

Bij Performation zijn we altijd op zoek naar de beste programmeurs, zorgeconomen, business intelligence en zorgspecialisten! Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en expertise ons team kunt versterken?

Ken jij de zorgregistratie van ziekenhuizen van A tot Z? Staat iedereen versteld van jouw T-SQL code of .NET applicatie? Weet jij alles van onderhandelingen tussen ziekenhuis en zorgverzekeraar? Ken jij nóg meer sneltoetsen in Excel dan Holger?

Dan willen we graag kennis met je maken! Neem contact op met onze HR manager Kathalijne Schuurmans.

Consultant zorg (medior/senior)

Als consultant zorg duik je in de complexe cijfermatige wereld van ziekenhuizen. Je bent in staat om grote hoeveelheden ziekenhuisdata om te zetten in bruikbare stuurinformatie voor onze klanten. Deze klanten zijn bestuurders, specialisten, managers en financials van ziekenhuizen. Hun vraagstukken gaan over wet- en regelgeving, portfoliokeuzes, registratie en kwaliteit. Middels uitgebreide analyses in onze tools adviseer je de klant bij het goed geïnformeerd nemen van beslissingen.

Lees verder

Business Intelligence ontwikkelaar

Als ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van datawarehouses. Je werkt in een projectteam met verschillende competenties zoals Front-End ontwikkelaars en functionele consultants. Binnen zo’n team ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp van de Datawarehouse architectuur en de ETL.

Lees verder

Junior Technisch Consultant

Als Technisch Consultant vervul je een poortwachtersfunctie binnen ons incidentmanagement proces en beheer en beman je de servicedesk. Vanuit ons kantoor in Bilthoven ondersteun je ziekenhuizen en collega’s bij het analyseren en structureren van gegevens. Je bent de ‘spin in het web’ binnen een jong, enthousiast team van experts in een dynamische en (technisch) uitdagende werkomgeving.

Lees verder

Software Tester

Als tester ben je mede verantwoordelijk voor het hart van ons bedrijf: Het leveren van hoogwaardige managementinformatieproducten aan onze klanten. Via onze online tools voorzien wij vele ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten van up-to-date (benchmark)informatie over de prijs/kwaliteit van de geleverde zorg. Als tester houd je voortdurend de betrouwbaarheid en validiteit van de uitkomsten van de diverse indicatoren in de gaten.

Lees verder

Het is altijd weer een leuke uitdaging om techniek en mensen aan elkaar te koppelen en problemen te voorkomen en goed op te lossen.

Maarten de Vreij

Maarten de Vreij

Projectmanager

We streven naar kwalitatief
hoogwaardige en duurzame zorg

Hoe we dat doen? Door zorginstellingen in binnen- en buitenland
te faciliteren bij het goed geïnformeerd nemen van besluiten.

Open sollicitatie

Hebben we momenteel geen vacature voor je,
maar ben je ervan overtuigd dat je onze perfecte nieuwe collega bent?

Neem dan contact met ons op om je ideeën te bespreken.